Alcaplast jau piekto reizi pēc kārtas ir iekļauts 100 labāko Čehijas uzņēmumu sarakstā. Neskatoties uz faktisko ārkārtas stāvokli un ar to saistītiem ierobežojumiem, ceremonija notika saskaņā ar plānu Prāgas pils Spānijas zālē. Uzņēmuma īpašnieku Radkas Prokopovas un Františeka Fabičoviča vārdā balvu saņēma Lukāšs Vozdeckis.

"2021.gadā kopā ar saviem darbiniekiem esam paveikuši lielisku darbu, lai gan mums nācās saskarties ar viesuļvētru, ekonomikas un izejvielu krīzi un diviem pandēmijas viļņiem. Neskatoties uz visiem šķēršļiem, esam veiksmīgi tikuši galā ar jaunajiem biznesa izaicinājumiem un turpinājuši darbu. Es saprotu balvu galvenokārt kā atzinību par mūsu aktīvo pieeju visām grūtībām, ko rada šis jaunais laikmets, un es pateicos visiem darbiniekiem par viņu atbalstu," komentēja Radka Prokopová, Alcaplast izpilddirektore.

Comenius organizācija pasniedz balvu 100 labāko Čehijas uzņēmumu konkursā kopš 1996.gada. Konkursa mērķis ir atrast un paaugstināt atpazīstamību dažādu ekonomikas nozaru Čehijas uzņēmumus, kuri sasniedz izcilus vai neparastus rezultātus.

Uzņēmumi, kas kopā ar Alcaplast ir iekļauti reitingā: https://www.comenius.cz/ceskych-100-nejlepsich-2021

img-20211126-wa0009
img-20211126-wa0009
obraz
obraz
sal
sal